Cloud er godt ... men

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Cloud er godt - men...

... Husk nu Cloud-strategien, sikkerheden og ikke mindst drift og vedligeholdelse af Cloud-løsningen!

Cloud, Microsoft 365, Modern Workplace, Azure osv. osv. Hos it's IT tror vi på, at de fleste der har en større berøringsflade med IT efterhånden har fundet ud af, at Cloud har ramt os - og det i sig selv er jo fantastisk, da mulighederne syntes uendelige, og begrænsningerne få.

Sikkerheden er ikke en selvfølge

Men, i modsætning til hvad rigtig mange tror, så er datasikkerhed, backup og compliance ikke automatisk opnået ved at flytte workloads eller data i skyen – ligesom man heller ikke er automatisk beskyttet mod udefrakommende trusler, som f.eks. ransomware, phishing, eller hackerangreb.

Stil krav til beskyttelsen af data 

Det er rigtigt at skyen indeholder alle verdens muligheder for at organisationer kan beskytte deres og kundernes data - det kræver dog langt mere end bare at købe en række Microsoft 365 Business Premium-licenser, for så at tænke at alt er godt og sikkert.
Virksomheder stiller større og større krav til værdi og fleksibilitet samtidig med, at antallet af applikationer (inkl. skygge-applikationer) og sikkerhedstruslerne vokser.

Cloud-drift er lig med fleksibilitet - men...

Et kæmpe skridt i retning af en mere fleksibel IT-drift, er transformationen til Cloud-drift. Men som allerede nævnt, betyder Cloud ikke i sig selv, at der ikke længere er en driftsopgave. Der er blot en anden driftsopgave, som handler mere om at udnytte mulighederne i forhold til fleksibel kapacitetsstyring og løbende ændringer, end om tidligere fokus på fast kapacitet og stabilitet. Kravene til områder som overvågning, backup og beskyttelse er stadig de samme.

Vi imødekommer udfordringerne

Netop denne "udfordring" har vores Microsoft Cloud-specialister arbejdet med igennem de seneste år - og ud af det, har vi udviklet og opbygget en række funktionelle og standardiserede services (hvis vi selv skal sige det); services, som alle tager udgangspunkt i Microsoft's Cloud-tjenester og licenspakker. Det er licenspakker, som rigtig mange organisationer i forvejen betaler for hver måned.

I fokuserer på forretningen - så klarer vi Cloud-driften

Fælles for alle vores services er, at de er bygget ud fra det mind-set, at de skal give merværdi og tryghed til vores kunder i dagligdagen. Sagt på en anden måde; it's IT tager ansvaret for Cloud-driften, så I kan fokusere på forretningen.

Anbefalingen er derfor meget klar: tag fat i jeres IT-leverandør med det samme og spørg ind til netop hvordan jeres data er beskyttet og vedligeholdt i skyen.

Er I i tvivl og ønsker I en 'second opinion', er I altid velkommen til at tage kontakt til it's IT's sælger, Lars Bo, eller én af hans dygtige kollegaer, for at få et par råd med på vejen.

_Kontakt os

Nyheder

Mandag. februar 2024

Event den 7. marts 2024 - AI i hverdagen

Hvad er AI - og hvordan fungerer det egentlig? Hvad betyder udviklingen af AI for dig og din virksomhed - og hvordan kan d ...

LÆS MERE

Fredag. januar 2024

Tre IT-tendenser vi forventer i 2024

Vi har kigget i krystalkuglen for at forudse tre IT-tendenser i 2024 - og særligt AI og IT-sikkerhed er væsentlige emner i ...

LÆS MERE

Onsdag. januar 2024

Det kan du forvente af Microsoft Copilot

Har du hørt om Microsoft 365 Copilot? Det er en helt ny AI-teknologi fra Microsoft, som er skabt til at gøre dine arbejdsg ...

LÆS MERE

Fredag. december 2023

Her får du 4 gode råd til sikre passwords

Bruger du det samme password igen og igen? Så har vi en dårlig nyhed til dig... du kan nemlig være i særlig stor fare for ...

LÆS MERE

Mandag. oktober 2023

Sådan undgår du phishing-fælden

Det kan være udfordrende at gennemskue phishing. Med vores gode råd er du godt klædt på til at navigere sikkert igennem di ...

LÆS MERE

Fredag. september 2023

it’s IT får prisen Succesvirksomhed 2023!

Fredag d. 29/09 2023 var en god dag for alle ITS’ere. Vi fik nemlig overrakt prisen Succesvirksomhed 2023!

LÆS MERE