Cloud og hosting - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Vi er eksperter i Cloud-løsninger

Alle virksomheder har forskellige krav til deres IT. Derfor sørger vi altid for at levere en stabil, sikker og skalerbar IT-løsning, der er tilpasset kundens krav og behov - uanset om infrastrukturen skal placeres i Public Cloud, Privat Cloud eller Hybrid Cloud.

En Cloud-løsning medfører unægtelig mange fordele for din virksomhed, blandt andet øget medarbejderproduktivitet, højere sikkerhed, mere stabil drift, økonomiske besparelser og flere skaleringsmuligheder - for bare at nævne nogle af dem.

Uanset situation, ønsker og behov i din virksomhed, står vi klar til hjælpe dig i gang med den ideelle Cloud-løsning. 

Vil du vide mere om Cloud-løsninger? Så kan du finde meget mere info her på siden. 

Hvorfor vælge en Cloud-løsning?

Fordelene ved at vælge en Cloud-løsning tæller blandt andet forhøjet sikkerhed, digitalisering og effektivisering af arbejdsprocesser, og lavere omkostninger ved korrekt håndtering og beskyttelse af data. Ved at vælge en hostet Cloud-løsning kan din virksomhed spare mange omkostninger og uforudsete regninger, og på samme tid sikre, at IT-sikkerheden er i højsædet.

Skru op og ned efter virksomhedens behov

En af de største fordele ved en Cloud-løsning er muligheden for at skalere op og ned efter behov. Vi vejleder og rådgiver naturligvis om hvilken mængde Cloud-ressourcer (lagerplads, CPU, RAM med mere) din virksomhed har brug for.

Skulle behovet ændre sig, har du altid muligheden for at skrue op eller ned.
Vi tilbyder en fast månedlig pris, så I kender de faste IT-omkostninger. På den måde får I sikkerhed, service og tryghed på abonnement, med fri support inkluderet. Dét kalder vi god IT-service!

Slip for dyr vedligeholdelse

Når I hoster jeres løsning i et datacenter, slipper I for vedligeholdelse samt udskiftning af dyre reservedele. Samtidig har I ingen kapitalbinding til software og hardware. I har derfor mere kapital til at investere i kerneforretningen, og kan dermed skabe mere værdi på bundlinjen.

Grundig overvågning af IT-driften

Hos it's IT overvåger vi vores kunders IT 24 timer i døgnet, 365 dage om året, hvilket gør det muligt at gribe hurtigt ind og skabe løsninger, der fjerner nedetid. Denne overvågningen skaber stabilitet, og resulterer i en oppetid på ca. 99,8 procent.
Systemerne opdateres løbende, og hvis uheldet er ude, sørger vi for, at der altid ligger en valid og opdateret backup af alle jeres data. Derudover arbejder vi med de nyeste og mest effektive versioner af programmerne, så I er sikret support af høj kvalitet.

Få sikre IT-løsninger hos it's IT

it's IT er ISAE 3402 type 2 certificeret, efter international standard. ISAE 3402 type 2 er en revisorerklæring, som dokumenterer at vi lever op til skrappe krav til blandt andet IT- og Cloud-drift, sikkerhed, økonomi, og kompetencer. Dette er jeres garanti for, at vi har styr på enhver IT-løsning, og lever op til højeste ISO krav. I kan altså trygt vælge os til at levere jeres Cloud-løsning.

Læs mere om vores compliance og certificeringer her.

5 fordele ved en Cloud-server hos it's IT

1. I opnår maksimal sikring af jeres data
I får IT og Cloud-sikkerhed garanteret af en dygtig leverandør, der er ISAE 3402 Type 2-certificeret.

2. I får høj skalerbarhed i infrastrukturen
Skru op og ned efter jeres behov, så undgår I at betale for plads I ikke bruger.

3. I slipper for investeringer til dyre servere og infrastruktur
Få flere penge mellem hænderne til at investere i jeres kerneforretning.

4. I slipper for at have IT-specialister ansat til at drifte og fejlsøge på servere og infrastruktur
Invester i stedet jeres penge i medarbejdere, der kan skabe værdi på jeres bundlinje.

5. I kan holde fokus på jeres kunder og kerneforretning
Jeres IT-løsning må aldrig komme i vejen, for det der er værdiskabende for jer.

Er I i tvivl om I har brug for en Cloud-løsning?

Her er fem tegn på, at I er klar til at flytte i skyen:

1. I har store ambitioner om at vækste, men ikke et tilsvarende stort budget
Når man lægger et IT-budget, er det oftest baseret på gårsdagens IT-behov, og ikke så meget fremtidens. Dog kan denne tankegang være en hæmsko for virksomhedens vækst, da man hele tiden skal have penge op af lommen for at bygge på, før virksomheden kan vokse. Med en Cloud-løsning kan I hurtigt skalere op og ned for den fleksible IT-infrastruktur.

2. Virksomhedens medarbejdere efterspørger mere fleksible løsninger
Når medarbejdere arbejder eksternt eller hjemmefra, kan dårlige samarbejdsmuligheder hæmme arbejdsindsatsen samt udsætte IT-sikkerheden for fare. Med en Cloud-løsning kan I imødekomme den moderne arbejdsplads, øge arbejdsindsatsen samt forbedre medarbejdertilfredsheden.

3. Jeres IT-sikkerhed er mangelfuld
Holder IT-sikkerheden dig vågen om natten? Er I generelt urolige for hvordan virksomheden vil stå imod et eventuelt Ransomware- eller Cyberangreb? Hvis det er tanker eller bekymringer I kan nikke genkendende til, er en Cloud-løsning værd at overveje. Med forhøjede sikkerhedsforanstaltninger, kan I sove bedre om natten, og udnytte virksomhedens fulde potentiale.

4. I bruger for mange ressourcer på lappeløsninger
Opgraderinger, reparationer og reservedele til hardware kan både være dyre og tidskrævende. Hold trit med den digitale udvikling ved at flytte jeres IT-infrastruktur i skyen. På den måde sparer I både tid og penge på vedligeholdelse og samtidig slipper I for løbende overvågning.

5. Jeres IT-systemer kommer i vejen for jeres produktivitet
Med tiden ældes virksomhedens software og servere, og bliver langsommere samt mere komplekse at understøtte og yde service på. Med en Cloud-løsning slipper I for langsomme og dyre servere. Vi sørger for at der er styr på backup, de nyeste opdateringer, og får det hele op og køre igen, hvis der skulle opstå problemer.

Private, Public eller Hybrid Cloud?

Cloud-baseret databehandling er i bund og grund levering af tjenester til databehandling via internettet. Cloud-løsningerne er alle fordelagtige, og kan anvendes til at skabe værdi på mange områder, blandt andet ved at udrulle Cloud-baserede ressourcer på flere måder. Udrulningsmuligheder omfatter den offentlige Cloud, den private Cloud og Hybrid Cloud-miljøet.

Få den korrekte rådgivning hos it's IT

Alle tre muligheder giver de samme fordele, såsom mulighed for skalering, omkostningseffektivitet, minimering af nedetid og optimering af pålidelighed, men valget af udrulningsmetode afhænger af din virksomheds behov. Hos it's IT vejleder og rådgiver vi naturligvis altid om hvilken Cloud-løsning der er mest værdiskabende for jer, således at I får de bedste forudsætninger, for at vækste med jeres nye Cloud-løsning.

Private Cloud

En Privat Cloud-løsning hostes på et privat og lukket netværk og infrastruktur, som alene benyttes af en enkelt virksomhed eller organisation. Den private Cloud-løsning kan være fysisk placeret hos virksomhedens udbyder af tredjepartstjenester, eller virksomhedens lokale datacenter.

Derved kan en Private Cloud-løsning gøre det nemmere for jeres virksomhed eller organisation at tilpasse vigtige ressourcer, således at de imødekommer specielle IT-krav. Vælger I it's IT som leverandør til jeres Cloud-løsning, opbevares jeres data i Danmarks mest sikre datacenter.

Private Cloud anvendes f.eks. af offentlige myndigheder, finansielle institutioner og organisationer med virksomhedskritiske handlinger, som ønsker en udvidet styring af deres miljø.

3 fordele ved Private Cloud:

• Stor fleksibilitet
Jeres virksomhed har mulighed for at tilpasse Cloud-miljøet til at behovsafdække særlige virksomhedskrav.

• Høj sikkerhed
Jeres ressourcer deles ikke med andre virksomheder, hvilket giver jer fuld kontrol over følsomme data.

• Stor skalerbarhed
Private Cloud tilbyder stort set samme grad af skalerbarhed og effektivitet som Public Cloud.

Public Cloud

Offentlige Clouds betegnes normalt som den mest gængse form for Cloud-løsning. Public Cloud ejes og drives af en tredjepartsudbyder, og leveres via en internetforbindelse. Dette kan eksempelvis være Microsoft Azure.

I en Public Cloud deler I hardware, lager og netværksenheder med andre virksomheder og lejere i et Cloud-miljø. Alle kunder har altså adgang til den samme Cloud, med samme standardiserede platform og infrastruktur. Dette giver mulighed for et stort set ubegrænset råderum, hvorfor Public Cloud især henvender sig til levering af webbaseret mail, online kontorprogrammer, lager, samt test- og udviklingsmiljøer.

Public Cloud anvendes f.eks. af virksomheder som er interesserede i at spare tid og penge. Har jeres virksomhed ikke behov for en skræddersyet IT-platform, kan en Public Cloud-løsning være en god mulighed for jer.

3 fordele ved Public Cloud:

• Lavere omkostninger
Få og faste udgifter til hardware og software, og I betaler kun for de tjenester, I bruger.

• Ingen vedligeholdelse
Overlad vedligeholdelsen til it's IT som jeres IT-leverandør og fokuser på jeres forretning.

• Stor stabilitet
Skulle der opstå fejl, fungerer et kæmpe netværk af servere som sikkerhedsnet.

Hybrid Cloud

Hybride Cloud-miljøer betegnes oftest som ”det bedste fra begge verdener”, da det kombinerer Private Clouds, det vil sige infrastrukturen fra det lokale miljø, med Public Clouds, samt virksomhedens egne servere.

Dataen bevæger sig mellem Private og Public Cloud via en krypteret forbindelse, for at tilføre Hybrid Clouds større fleksibilitet og udrulningsmuligheder. Dette giver jeres virksomhed mulighed for at høste fordelene ved begge Cloud-løsninger.

I kan f.eks. drage fordel af Public Cloud hvis I har store mængder af data, men ikke det store krav til sikkerhed, eksempelvis webbaseret mail. Derudover er Private Cloud fordelagtig til følsomme eller virksomhedskritiske oplysninger, for eksempel økonomisk rapportering.

Hybrid Clouds anvendes f.eks. i mange virksomheder, der ønsker at udnytte mulighederne fra begge verdener.

3 fordele ved Hybrid Cloud:

• Omkostningseffektivitet
Betal kun for den ekstra behandlingskraft i Public Cloud, når I har brug for det.

• Fleksibilitet
Skalér op i Public Cloud når I står med store mængder af data.

• Høj sikkerhed
Jeres ressourcer deles ikke med andre virksomheder, hvilket giver jer fuld kontrol over følsomme data i Private Cloud.

Er I klar til Public Cloud? Så anbefaler vi Microsoft Azure

Microsoft Azure er en offentlig tilgængelig Cloud-løsning, som gør det nemt at opbygge, installere og administrerer jeres data, software, apps og lignende. Microsoft Azure indeholder alt hvad en virksomhed skal bruge når det kommer til virtualisering af servere, database og netværk.

En af Microsoft Azures store fordele er skalerbarheden, som gør det muligt at ændre store dele af IT-infrastrukturen og samtidig sørge for, at man får mest for pengene. Samtidig overholder Microsoft Azure mere end 90 internationale standarder, hvilket giver dem den største portefølje i branchen.

Læs mere om Microsoft Azure her.

Tag det næste digitale skridt med en Cloud-løsning fra it's IT

Hos it's IT mener vi, at kommunikation og handling går hånd i hånd, og er afhængige af hinanden, for at begge kan fungere optimalt. Derfor tager vi altid en dialog om at jeres ønsker til en Cloud-løsning, således at vi er sikre på, at løsningen lever op til jeres forventninger. Vi tilbyder jer altid den løsning, ud fra de Cloud-baserede fordele, der giver mest værdi for jeres virksomhed.

it's IT er ISAE 3402 type 2 certificeret, hvilket betyder, at vi overholder skrappe krav til blandt andet drift, økonomi, sikkerhed og kompetencer. Med andre ord, er det altså jeres sikkerhed for, at det vi siger, også er det vi gør.
Forkort tiden fra tanke til handling og kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den Cloud-løsning, der kan skabe mest værdi for jeres virksomhed.

_Kontakt os