Secure Cloud Desktop - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Høj effektivitet og fleksibilitet med Cloud-løsninger

Med vores Secure Cloud Desktop (Fjernskrivebord) får I en sikker, stabil og fleksibel Cloud-løsning, hvor I slipper for bekymringerne med driften af infrastrukturen.
Vores kombination af servere, Microsoft Office 365, e-mail, support og backup giver jer mulighed for, over alt i verden, stadig at have adgang til jeres data gennem vores sikre fjernskrivebord. Vi sørger for, at driften og løsningen er online 24 timer i døgnet, hele året rundt. 

5 fordele ved brug af Secure Cloud Desktop:

1. Maksimal sikkerhed

2. Altid online og let tilgængelig

3.  Høj performance og lav latency

4. 24/7 overvågning

5. Support fra Service Desk

Vi hjælper jer med Secure Cloud Desktop

Vores fjernskrivebord består af stærke, dedikerede Cloud-servere, hvor applikationer og data kan deles mellem kollegaer. Ligeledes giver dette mulighed for at arbejde hjemmefra - fra enhver PC eller Mac computer. Hjemmearbejdspladsen har præcist samme setup som på kontoret, og derfor samme adgangsniveau til delte filer og applikationer. Det giver jer ubegrænset fleksibilitet, hvilket er med til at øge arbejdsglæden og den høje kvalitet. 

Kom godt i gang med Secure Cloud Desktop

Hos it's IT står vi altid klar til at hjælpe jer, hvis I ønsker at få glæde af Secure Cloud Desktop.
I er altid velkomne til at kontakte os og få en uforpligtende snak om en IT-løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

_Kontakt os