Microsoft Azure - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Kom i skyen med Microsoft Azure

Microsoft Azure er verdens største Cloud-baserede databehandlingsplatform, som gør det nemt at opbygge, installere og administrerer data, software, apps og lignende. Kort sagt fungerer Microsoft Azure som et serverrum eller datacenter – blot placeret i skyen.

Med Microsoft Azure slipper du for bekymringerne om hvornår din virksomheds servere skal udvides, hvornår dit hardware skal opgraderes, og hvorvidt systemerne kan følge med ambitionerne i din virksomhed.

Få adgang til uendelige ressourcer i skyen

Microsofts Azure-platform giver dig mulighed for at gøre brug af et enormt udvalg af offentlige ressourcer i skyen. Udover næsten uendelig lagring af data, kan du også afprøve og implementere nye teknologier, og få muligheden for at udvide din virksomhed hurtigere og uden startinvesteringer.

Microsoft Azure giver høj skalerbarhed

Microsoft Azure kan skaleres op og ned alt efter behov, og du betaler kun for det du bruger. Du slipper altså for unødvendige investeringer i eget IT-udstyr, og har dermed fuldt overblik over Cloud-omkostningerne i din virksomhed.

Mobile arbejdsstationer

Med Microsoft Azure får du frihed til at arbejde fra hvilken som helst enhed, når som helst. Hele virksomheden kan dermed altid tilgå dokumenter som er gemt og beskyttet i skyen.

Maksimal sikkerhed

Microsoft Azure overholder en lang række internationale standarder for sikkerhed og behandling af data. Det er din forsikring for, at al data er i sikre hænder ved brug af Microsoft Azure.

99,95% oppetid

Når du hoster til Microsoft Azure, opbevares din virksomheds data sikkert, samtidig med at opdateringer gennemføres automatisk. Dette sikrer en oppetid på min. 99,95%, hvilket betyder, at hele virksomheden kan fortsætte uforstyrret.

Fordele ved brug af Microsoft Azure

Stiller du høje krav til datasikkerheden i din virksomhed? Og forventer du på samme tid, at IT ikke skal koste en formue? Så anbefaler vi Microsoft Azure!

Microsoft Azure til et hvilket som helst styresystem

En af fordelene ved Microsoft Azure er, at det understøtter hvilket som helst styresystem med dertilhørende programmer. Derudover tilbyder Microsoft Azure også en mere enkel IT-infrastruktur i forhold til et almindeligt datacenter med servere, lager osv. Og det bedste af det hele - hvis du vælger Microsoft Azure, sparer du penge på udgiften til hardware, strøm, køling og lokation, og opnår samtidig en grønnere IT-løsning.

Skalér efter behov - præcis når det passer jer

Med Microsoft Azure kan du skalere din virksomhed op og ned efter behov, og dermed undgå at betale for unødvendige mængder data. Det betyder, at du eksempelvis nemt og hurtigt kan tilrettelægge din virksomheds dataforbrug efter antallet af medarbejdere, eller slukke for serverne i de tidsrum, hvor ingen bruger ERP-systemet.

Sikkerhed frem for alt

Sikkerhedssystemerne er indbygget helt fra den første linjekode i udviklingen af Microsoft Azure, ud fra Microsoft's egen Security Development Lifecycle (SDL). Microsoft Azure følger alle "best practices" inden for sikkerhed, og anvender identitets- og adgangskontrol, fysisk og logisk isolering samt kryptering for at sikre alle data fuldt ud. Microsoft er anerkendt af EU’s databeskyttelsesmyndigheder for at overholde skrappe EU-lovgivninger omkring beskyttelse af personlige oplysninger.

Løbende udvikling af IT-sikkerhed

Microsoft Azure har flere certificeringer end nogen anden Cloud-udbyder. Af samme grund betror 95% af Fortune 500-virksomhederne deres forretninger til Microsofts Cloud-miljø. I kan altså roligt fokusere på jeres kerneforretning, velvidende om at jeres data er fuldt ud beskyttet mod eventuelle hackerangreb og datalæk.

Hybrid Cloud – det bedste fra begge verdener

Hybrid Cloud er en integreret Cloud-service, der samler de bedste funktioner fra Public Cloud og Private Cloud, til at udføre bestemte funktioner i den samme organisation. Du kan læse mere om de tre Cloud-services her.

Med Hybrid Cloud kan din virksomhed udnytte fordelene fra forskellige IT-platforme på samme tid. Data bevæger via en krypteret forbindelse for at tilføre Hybrid Cloud en større fleksibilitet og flere udrulningsmuligheder.

Du kan for eksempel drage fordel af en webbaseret mail i Public Cloud hvis din virksomhed har store mængder data, men ikke det store krav til sikkerhed. Hvis din virksomhed i stedet behandler følsomme eller virksomhedskritiske oplysninger, vil Private Cloud være fordelagtig til bl.a. økonomisk rapportering.

Microsoft 365 - det naturlige valg med Microsoft Azure

Hvis du skifter til Microsoft Azure anbefaler vi at du også tilkøber Microsoft 365. Det omfatter bl.a. Microsoft 365 Business Premium, der bl.a. indeholder Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote.

Disse programmer har desuden den fordel, at opdateringer, udrulninger og licenser fungerer som en tjeneste. Når de er installeret på din enhed, er funktionerne tilgængelige, selv når du er offline.

Udover Microsoft 365-pakkerne kan du samtidig drage fordel af Exchange Online til mail og kalenderstyring, SharePoint Online samt OneDrive for Business til samarbejde, arbejdsprocesser og filsynkronisering, og Microsoft Teams til tale, chat, møder og gruppesamarbejde. 

Læs mere om Microsoft 365 her.

Skal din virksomhed flytte i skyen?

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af de nedenstående punkter, er det en god indikator på, at din virksomhed er klar til at flytte i skyen:

1. Din virksomhed har brug for fleksible muligheder
Virksomhedens medarbejdere arbejder fra forskellige lokationer og er ofte på farten. Med en Cloud-løsning får alle mulighed for at arbejde fra hvilken som helst lokation og enhed, så længe der er forbindelse til internettet.

2. Din virksomhed har brug for større sikkerhed
Microsoft Azure overholder over 90 internationale standarder, og har dermed den største portefølje i branchen. Din virksomhed bliver rustet med den nyeste IT-sikkerhed, så den er sikret mod f.eks. hackere, ransomware, virus og andre trusler.

3. Der bruges lang tid på IT-drift
Der bruger for meget tid og ressourcer på drift og vedligehold af IT-systemer. Ved at flytte virksomhedens IT i skyen, frigøres der mere tid til at kunne fokusere på det der skaber værdi.  

4. Din virksomhed har behov for at skalere løbende
Markeds- og konkurrenceforholdene gør det nødvendigt for din virksomhed at op- og nedjustere aktiviteter inden for en kort periode. Med Microsoft Azure kan din virksomhed hurtigt skaleres efter behov.

5. Der bruges for mange penge på IT
Der bruger for mange penge på at lappe den nuværende IT-løsning. Opdateringer, reparationer og reservedele til hardware er både tidskrævende og dyrt. Hold trit med den digitale udvikling ved at flytte virksomhedens IT-infrastruktur i skyen.

Vi er klar når du er – kom i gang med Microsoft Azure

Hos it's IT går digitalisering og IT-sikkerhed hånd i hånd. Du kan derfor være sikre på, at vi altid tænker sikkerhed ind i alle aspekter af den løsning, vi tilbyder dig. Vores løsninger er altid bygget på viden og erfaring fra vores professionelle IT-specialister, baseret på software og hardware leveret fra nøje udvalgte samarbejdspartnere.

Nyd godt af de mange fordele

Heldigvis er vi eksperter i meget mere end IT-sikkerhed. Derfor får du en skræddersyet Cloud-løsning med mulighed for at skalere op og ned efter behov. Vi tilbyder altid den løsning, ud fra de Cloud-baserede fordele, der giver mest værdi for din virksomhed. 

Vi står klar til at hjælpe

Hvis du har spørgsmål til Microsoft Azure, har brug for en uforpligtende snak om Cloud-løsninger, eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os.

_Kontakt os