Cloud 3D workstation - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Få adgang til de nyeste applikationer i skyen

it's IT benytter altid den nyeste server-teknologi, og som én af de eneste Cloud- og hosting-udbydere i Danmark, tilbyder vi afvikling af 3D, BIM og CAD tegneprogrammer i skyen - helt uden forsinkelser, skærmhakken eller lignende. 

Brug for 3D, BIM og CAD-applikationer? Find dem i skyen

Vi tilbyder den nyeste teknologi af højtydende servere og grafikkort, med dedikerede ressourcer til hver enkelt bruger af 3D-applikationerne. Jeres virksomhed kan derfor afvikle grafikkrævende applikationer i skyen, her i blandt programmer som SolidWorks, AutoCAD, Revit, 3D Studio Max, Cinema 4D, og mange flere. Beregningen af teksturene og 3D-objekterne foregår i real tid i it's IT's certificerede datacenter, alt imens skærmbilleder og renderinger vises live på den lokale arbejdsstation. Der er altså ingen forsinkelse i renderingen, og brugeroplevelsen er helt unik. Arkitekter benytter ofte V-ray i f.eks. Cinema 4D, hvilket også kører optimalt på vores servere.

Få adgang til de mange fordele

Der er et hav af muligheder, og mindst lige så mange fordele, ved at bruge it's IT's Cloud 3D Workstations.
I kan blandt andet se frem til:

  • At spare penge på investeringer i dyre workstations eller laptops
  • Bedre sikring af virksomhedens data
  • Fleksibel adgang. Medarbejderne låses ikke til én bestemt workstation - applikationerne kan tilgås fra enhver PC, blot der er adgang til internettet

Priser fra 1.250 kr.

Tag grafikken til nye højder

Tendensen i 3D-renderinger og -visualisering går mod "Hyper Realism", der målrettet skal få bl.a. byggerier til at fremstå ultra-realistiske med en detaljegrad som hidtil ikke har været muligt. Beregning af solstråler, refleksion i vandpytter, mennesker i bevægelse og meget mere, sætter store krav til IT-infrastrukturen. Denne tendens indenfor fantastiske grafiske kreationer sætter endnu større krav til bl.a. grafikkort og workstations, men ved at benytte it's IT's 3D Cloud-løsning, får I mulighed for at skabe så meget hyper-realistisk grafik som I kan ønske jer - helt uden afbrydelser og dårlig opløsning. 

Kom godt i gang med Cloud 3D Workstation

Hvis I har brug for at opdatere jeres grafiske løsninger, eller sætter I større krav til virksomhedens IT-infrastruktur, er vi hos it's IT sikre på, at vi kan finde en IT-løsning der passer jer.
I er altid velkomne til at kontakte os - så står vi klar til at præsentere mulighederne for at få jeres 3D, BIM og CAD-applikationer op i skyen.

 

_Kontakt os