Risk Assessment - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Risk Assesment - IT-Sikkerhedsanalyse

Cyber-angreb ses desværre oftere og oftere og kan være svære at gennemskue. Hos mange virksomheder er det blevet hverdag, at medarbejderne modtager mails, hvor hackere forsøger at trække vigtige informationer ud af dem. Phishing-angreb sker typisk i mails, hvor medarbejderne bliver bedt om at indtaste brugernavn og password. Dette blotlægger oplysningerne, og giver hackerne fri adgang. Heldigvis er der kommet større bevidsthed om forskellige Cyber-angreb i det danske erhvervsliv, og derfor er det vigtigt, at diverse sikkerhedsforanstaltninger implementeres i hverdagen. 

Styrk jeres IT med it's IT

Hos it's IT tilbyder vi en halv til en hel dag sammen med vores sikkerhedseksperter, hvor I vil få et øjebliksbillede af jeres virksomheds IT-sikkerhed. Efter workshoppen får I en sikkerhedsvurdering, der inkluderer vurderet risici, anbefalinger og råd, til hvordan sikkerheden forbedres. Vurderingen er i overensstemmelse med ISO 27001/2 metodikker.

Workshoppens forløb:

  • Backup og restore
  • Beredskabsplan
  • Ekstern adgang til systemer
  • Fysisk sikkerhed og udstyr
  • Netværkssikkerhed
  • Password-politik

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis jeres virksomhed har brug for en sikkerhedsvurdering, eller blot ønsker mere information omkring hvordan I styrker jeres IT-løsninger mod Cyber-angreb. 

_Kontakt os