Multifaktor Validering - it's IT

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_it's IT anbefaler multifaktor validering

Et password er ikke længere nok til at validere brugernes identitet, da et password kan gættes, phishes eller købes online. Alle virksomheder kan blive ramt af netværksindbrud og ofte uden at det bliver opdaget. Med multifaktor validering bliver brugervalideringen mere effektiv og dermed opnås højere beskyttelse af jeres data. 

Derfor skal I anvende multifaktor validering når I logger ind

Multifaktor validering er en avanceret login-metode, der øger sikkerheden for cyber-angreb og -indbrud. I praksis fungerer løsningen på den måde, at når brugeren har indtastet et korrekt password, sendes der en validering til brugerens mobiltelefon via app’en. Herigennem accepterer brugeren valideringen, og får herefter direkte adgang til det besøgte site. Der tilføjes derfor et ekstra trin i login-processen.

Dette ekstra lag af beskyttelse kan tilknyttes jeres Cloud-løsning, og vil dermed være med til at øge sikkerheden betragteligt. Vi benytter teknologien fra Microsofts anerkendte multifaktor-løsning, Azure MFA.

it's IT's multifaktor-løsning sikrer, at I altid kan logge ind, uanset hvor i verden I befinder jer. 

Hvad er multifaktor validering?

Multifaktor validering, eller multifaktor godkendelse, er også kendt som multi-factor Authentication (MFA). 

Dette fungerer som et ekstra lag sikkerhed når I skal logge ind på jeres systemer, fordi der oprettes en form for fysisk nøgle via en app eller en sms-kode. Med multifaktor validering skal hver bruger bekræfte deres identitet med et fingeraftryk, Face ID, eller en tilsendt kode. Dette er med til at sikre, at kun de rette personer får adgang til jeres data. 

Hvorfor er multifaktor godkendelse vigtigt?

Internetkriminelle udvikler hele tiden nye og mere avancerede metoder til at fralokke dig vigtige oplysninger, bl.a. via. hacking og phishing og det kan være svært at gennemskue før det er for sent. 

Mange er bekendt med, at det er vigtigt at skifte password løbende, og der opsættes stadig flere kriterier til, hvor avanceret et password skal være for at opnå størst mulig sikkerhed.

I mange tilfælde af cyber-angreb og identitestyveri har det desværre ingen betydning hvor avanceret adgangskoden er. Der er derfor stadig risiko for at blive angrebet, selvom din adgangskode opfylder alle krav.

 

_Kontakt os