ITSecurity - 30 års jubilæum

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_30 år i branchen - og vi brænder stadig for IT!

Siden 1991 har it's IT troligt fulgt den løbende udvikling i IT-branchen, og vi kan derfor stolt sige, at vi ved hvad vi laver. Selvom vi har rundet et skarpt hjørne, vidner vores 30 års jubilæum også om, og at vi har en masse erfaring med i baggagen!

Dengang det hele startede.. 

I 1991 stiftede Palle Ladefoged virksomheden Musik og Data, der i 2001 blev til it's IT. it's IT startede ud som en traditionel driftsoperatør med salg af både hardware og software. Der er heldigvis løbet meget vand igennem åen siden, og derfor kan vi i dag kalde os for en stærk spiller på markedet for bl.a. Cloud-løsninger. Vi er i dag bl.a. en Microsoft certificeret Cloud-leverandør og en Umbraco Certified Partner, og derfor tør vi godt at kalde os eksperter på området. Derudover ønsker vi at yde den bedste service på markedet - og sådan har det været siden 1991!

Vores erfaringer er vores kunders garanti

I dag fungerer vi som en moderne og topsikret IT-afdeling for vores kunder, der har valgt at outsource deres IT-drift til os. Det betyder, at vi varetager den optimale IT-drift døgnet rundt via vedligeholdelse, overvågning, optimering og sikring. Vi fungerer også som sparringspartner for vores kunder, især når det omhandler udvikling af og procesoptimering i deres virksomheder. Vi sørger derfor for det hele, uanset om vores kunder ønsker en fleksibel Cloud-løsning, hvor data og software hostes i skyen, en nye og forbedret webshop, eller implementering af et nyt ERP-system. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at kundernes IT-drift er i trygge og kompetente hænder hos os.

it's IT - ITS a team effort!

I dag arbejder der 35 dygtige og engagerede medarbejdere i it's IT, og vi er alle eksperter på hver vores IT-område. På den måde møder vi de fleste udfordringer med stor nysgerrighed og en indstilling om, at vi i fællesskab finder de bedste løsninger til vores kunder. 
Vi sætter pris på hver og én af vores dygtige medarbejdere, og derfor fik vi i forbindelse med jubilæet fremstillet en helt særlig ITS-lykketrold. Trolden afspejler hvem vi er, og at vi er skarpe til det vi laver - både til support, IT-drift, Cloud-hosting og meget mere!