Halvårlig brugertilfredsheds-undersøgelse

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Derfor er vores brugertilfredshedsundersøgelser så vigtige

Hos it's IT stræber vi efter at levere Support af højeste kvalitet, så vores kunder kan udføre deres arbejdsopgaver med så få afbrydelser som muligt. Derfor laver vi hvert halve år en brugertilfredshedsundersøgelse, der giver os et indblik i hvordan vi performer, og hvordan vores kunder oplever vores IT-Support.

Vi har netop gennemgået vores nyeste resultater, og vi er meget stolte over, at vores samlede score ligger på 4,6 ud af 5 stjerner. Asetek, en af vores gode kunder, har endda givet os en samlet score på 4,9!

Hvorfor brugertilfredshedsundersøgelser?

Vi er overbeviste om, at vi altid kan blive bedre, selvom vi allerede har fået rigtig gode resultater fra vores brugertilfredshedsundersøgelser. Det bunder i, at vi hos it's IT synes at det er vigtigt, at vi hele tiden er på forkant med kundernes krav og forventninger til os.

Vi kan desværre ikke læse tanker, men vi kan i stedet udarbejde brugertilfredshedsundersøgelser, der kan give os et indblik i kundernes oplevelser hos os. Derfor prioriterer vi at lave en undersøgelse to gange om året, hvor det primære fokus for os er at finde ud af, om vi lever op til to af vores vigtigste grundelementer, nemlig vores værdier og kundeservice commitment. Du finder begge dele på siden her.

Vores værdier baner vejen

Vores nylige brugertilfredshedsundersøgelse har taget udgangspunkt i fem spørgsmål, hvori vi har haft fuld fokus på, hvorvidt vores kunder opfatter it's IT som værende positive, forstående, nærværende og ansvarsbevidste. Derudover har vi også haft fokus på at finde ud af, hvorvidt vores kunder er tilfreds med svartiderne, når de kontakter Support.

Efter en grundig gennemgang af alle 132 besvarelser, er vi glade for at konstatere, at vi hos it's IT gør et flot stykke arbejde - vi sørger nemlig for, at vores kunder oplever at være i både trygge og professionelle hænder når de ringer til os.

Derudover får vi særligt ros for at besvare opkald med et smil på læben, hvilket gør arbejdsdagen meget bedre - både for vores kunder, men også for os. Vi scorer faktisk hele 4,8 stjerner på nærvær, og 4,9 stjerner på smil og positiv stemning, hvilket er et stort klap på skulderen. 

Der skal være plads til forbedringer

Selvom brugertilfredshedsundersøgelsen har givet os en masse positiv respons, giver den også anledning til at reflektere over de punkter, hvor vi kan forbedre os. På trods af at vi overordnet set, og i høj grad, efterlever vores værdier og opfylder vores kundeservice commitment, understreger de nyeste resultater, at vi kan forbedre vores svartider, selvom vi på dette punkt har fået en flot score på 4,4.

Vi glæder os til fremover at gøre en stor indsat for at imødekomme vores kunders forventninger til svartiderne, og vi håber, at vi allerede i næste brugertilfredshedsundersøgelse vil se endnu bedre resultater.

Gode oplevelser giver godt samarbejde

Vi er slet ikke i tvivl om, at gode resultater består på grund af gode oplevelser, tillid, og evnen til at udvikles sammen. Vores nuværende score er opbygget over flere år, og vi har nu nået et stabilt niveau, som vi lægger en ære i at vedligeholde og forbedre. Og dette er ikke muligt uden vores kunder.

Vi vil altid gerne blive bedre, og derfor er det også vigtigt for os, at vi fortsætter med at udvikle os, og bibeholder det høje niveau. Vi kan bl.a. se, at 68 ud af 132 deltagende kunder har givet os 5 ud af 5 stjerner, hvilket fortæller os, at over halvdelen har haft en tilfredsstillende oplevelse med os. Vores gode kunde, Asetek, har endda vurderet os til en gennemsnitsscore på 4,9 stjerner, hvilket vi er meget beærede over. 

Hvad siger vores kunder?

Hos it's IT siger vi tit ”ITS a team effort”. Det gør vi, fordi vi mener, at vi i fællesskab opnår de bedste resultater. Og det synes vi selv, at vi er ret gode til.

Nogle af besvarelserne fra vores kunder lyder således: 

"Altid hurtig respons og hjælp. Det er vigtigt, vi som ingeniører er MEGET afhængige af at vores IT udstyr virker. Tak."

"Der er altid hjælp at hente og altid med et smil :-). Hvis det ikke er noget der kan fikses med det samme, kommer der hurtigt en løsning på det". 

"De få gange jeg har haft brug for assistance har IT Security været hurtige til at løse 'mine problemer'. Kun ros herfra."

"Jeg har kun haft positive oplevelser. Hurtig og kompetent. Dygtige til at forklare, også i almindeligt sprog". 

"Jeg har kun oplevet søde og hjælpsomme supportere når jeg har henvendt mig. Også selvom det har været små fjollede spørgsmål". 

Vi hos it's IT ser frem til fortsat at gå den ekstra mil for at levere fyldestgørende hjælp til vores kunder. Vi er nemlig slet ikke i tvivl om, at det baner vejen for gode samarbejder - både i dag, i morgen og i fremtiden.