ITSecurity bliver til it's IT

it's IT supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_ITSecurity skifter navn efter 32 år!

Vi bliver nemlig til it's IT!

Siden oktober 2021 har en række store tiltag rykket os markant – og med stor succes.

Carsten P. Anthonisen, vores CEO, har nemlig, sammen med den øvrige ledelse, stået i spidsen for at igangsætte en gennemgribende intern kultur-og organisationsproces, der har tilladt os at ’skære ind til benet’ - og det har nu ført til et navneskifte. Fremover vil vi derfor gå under navnet it's IT

Navnet, it’s IT, afspejler, at vi ikke kun beskæftiger os med IT-sikkerhed, som vores gamle navn kunne antyde. IT kan være mange ting, men vi er eksperter i at finde den IT-løsning der passer bedst til den enkelte virksomhed, med sikkerhed og kvalitet som en selvfølge. Det er det vi gerne vil fremhæve med det nye navn” siger Carsten P. Anthonisen.

Selvom vi skifter vores navn er det vigtigt for os at understrege, at IT-sikkerhed fortsat vil være en naturlig del af alle vores IT-løsninger og processer. 

Med andre ord er det nye navn kulminationen af, at vi har haft et større fokus på at blive mere skarpe omkring vores identitet, services og samlede IT-løsninger. Dette har også medført at vores interne arbejdsgange er blevet revurderet. Det har bl.a. tilladt os at styrke den interne kultur og samarbejdet medarbejdere imellem.

it’s IT består af glade, ambitiøse mennesker som sammen skaber en sund forretning. Det gør vi bl.a. gennem teamwork, der er baseret på tillid og nærvær. Derudover arbejder vi ud fra filosofien om, at vi hver dag skal være endnu bedre end vi var i går. Med det mindset trives vi, imens vi leverer topprofessionelle IT-løsninger” lyder det fra vores administrationschef Charlotte Vangsgaard.

it's IT er en privatejet virksomhed, der i 1991 blev stiftet af Palle Ladefoged. I dag er Palle ikke længere en del af den daglige drift, men indgår i stedet i ejerkredsen og i bestyrelsen.
Ud over Palle tæller ejerkredsen yderligere fire kulturbærende medejere, nemlig Administrerende direktør Carsten P. Anthonisen, IT-chef Kasper Meyer Christensen, Administrationschef Charlotte Vangsgaard og Business Manager Lars Bo Christensen.