it’s IT får prisen Succesvirksomhed 2023!

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

it's IT bliver Succesvirksomhed 2023

Fredag den 29. September 2023 fik vi overrakt erhvervsprisen Succesvirksomhed 2023. En pris, der hvert år uddeles af BDO og Spar Nord til 1.000 danske SMV’er, der udpeges og nomineres ud af de mere end 300.000 aktive danske virksomheder.

Erhvervsprisen Succesvirksomhed er en fejring af de virksomheder, der har opnået vækst og flotte resultater i det forgangne år – med andre ord, beskrives de som ”forgangsvirksomheder, der skaber udvikling og inspiration både lokalt og i hele dansk erhvervsliv”.

Vi er både taknemlige og beærede over den flotte nominering, fordi den vidner om, at it’s IT består af et team af fantastiske ITS’ere, der alle yder deres absolut bedste. Godt samarbejde, tillid og nærvær præger vores arbejdsgange – både her på kontoret, men også sammen med vores kunder.

Vi stiller nemlig krav til deres IT-løsning, fordi det skaber de bedste betingelser for et højt sikkerhedsniveau. Derfor forventer vi også, at de stiller krav til os, fordi det skaber de bedste betingelser for et godt samarbejde. Og det giver os de flotte resultater, der nu har gjort os til én af de danske succesvirksomheder i 2023.