Certificeret IT-leverandør

it's IT supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem 8.00-16.00 på hverdage (fredag 8.00-15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar hele året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Derfor skal I vælge en Hosting- og Cloud-leverandør med en ISAE3402 revisorerklæring

EU’s persondataforordning anbefaler, at man benytter certificerede databehandlere, når man får behandlet persondata ‘ude af huset’. Det kan f.eks. være hos en Hosting- og Cloud-leverandør.

Databehandler og dataansvarlig - hvem er hvad?

Databehandlere er virksomheder, der behandler persondata på vegne af andre. Det kan være hostingudbydere, online løn-, og økonomisystemer, netbank osv. Hvis jeres IT-systemer og -drift er lagt ud til en Hosting- og Cloud-leverandør, behandler de jeres persondata. De er derfor databehandlere. I har som virksomhed stadig ansvaret for jeres data og er derfor dataansvarlig.

Databehandleraftalen er afgørende

Når I indgår en aftale med en databehandler, skal I lave en databehandleraftale. Det er et juridisk dokument, der beskriver de krav, som I stiller til databehandleren når de behandler jeres persondata.
Med aftalen overdrager I ikke ansvaret for jeres persondata, men opstiller blot krav til hvordan det skal behandles.

Databehandleren skal stå for sikkerheden

Selvom I har indgået en databehandleraftale, er det ingen garanti for at databehandleren passer på jeres persondata. Det betyder f.eks., at I ved et hackerangreb, hvor databehandleren har sløset med IT-sikkerheden, bærer en del af ansvaret og derfor risikerer en bøde. En sådan bøde kan nå helt op til 20 mio. Euro eller 4% af koncernomsætningen. Derfor er det vigtigt, at man kan stole på sin databehandler. Og derfor anbefaler persondataforordningen at man benytter certificerede databehandlere. En certificering kan være en ISAE3402 revisorerklæring, og det er den, der er mest udbredt i Danmark.

Ærlig IT-revision er jeres garanti

En ISAE3402 revisorerklæring omhandler databehandlerens IT-sikkerhed, og den kræver en årlig IT-revision. Under revisionen gennemgås politikker, procedurer og kontroller minutiøst for at se om de bliver overholdt. Det er et stort arbejde at få en ISAE3402 revisorerklæring, men det betyder også, at I som kunde har en sikkerhed for at ”det de siger, også er det de gør”. Med en revisorerklæring kan I trygt stole på jeres databehandler når de siger, at de passer på jeres persondata.

Hos it's IT har vi en ISAE3402 revisorerklæring, som er udstedt af revisionsfirmaet BDO.

Nyheder

Mandag. juni 2023

ITSecurity bliver til it's IT

Det afspejler nemlig, at vi ikke kun beskæftiger os med IT-sikkerhed, som vores gamle navn kunne antyde. 

LÆS MERE

Tirsdag. oktober 2022

Sådan er I bedst sikret mod cyberangreb

Ransomware kan ramme alle virksomheder– derfor handler det om at passe bedst muligt på jeres data!

LÆS MERE

Onsdag. oktober 2022

Vi har registreret 10.000 løste sager for Asetek

Her hos it's IT sætter vi stor pris på det gode samarbejde. Vi har igennem årene registreret 10.000 løste sager for Asetek ...

LÆS MERE

Tirsdag. august 2022

Vidste du, at vi har vores egen Lykketrold fra bySommer?

I april 2021 besluttede vi, at it's IT’s 30-års jubilæum skulle fejres med noget helt særligt. Derfor mødtes vi med bySomm ...

LÆS MERE

Torsdag. marts 2022

ITSecurity får nye medejere

Palle Ladefoged, stifter og indehaver af it's IT, har i mere end 30 år stået som ene ejer af it's IT. Nu tiltræder fire ny ...

LÆS MERE

Onsdag. marts 2022

Halvårlig brugertilfredsheds-undersøgelse

Hos it's IT stræber vi efter at levere support af højeste kvalitet, så vores kunder kan udføre deres arbejdsopgaver med så ...

LÆS MERE