Certificeret IT-leverandør

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

_Derfor skal I vælge en Hosting- og Cloud-leverandør med en ISAE3402 revisorerklæring

EU’s persondataforordning anbefaler, at man benytter certificerede databehandlere, når man får behandlet persondata ‘ude af huset’. Det kan f.eks. være hos en Hosting- og Cloud-leverandør.

Databehandler og dataansvarlig - hvem er hvad?

Databehandlere er virksomheder, der behandler persondata på vegne af andre. Det kan være hostingudbydere, online løn-, og økonomisystemer, netbank osv. Hvis jeres IT-systemer og -drift er lagt ud til en Hosting- og Cloud-leverandør, behandler de jeres persondata. De er derfor databehandlere. I har som virksomhed stadig ansvaret for jeres data og er derfor dataansvarlig.

Databehandleraftalen er afgørende

Når I indgår en aftale med en databehandler, skal I lave en databehandleraftale. Det er et juridisk dokument, der beskriver de krav, som I stiller til databehandleren når de behandler jeres persondata.
Med aftalen overdrager I ikke ansvaret for jeres persondata, men opstiller blot krav til hvordan det skal behandles.

Databehandleren skal stå for sikkerheden

Selvom I har indgået en databehandleraftale, er det ingen garanti for at databehandleren passer på jeres persondata. Det betyder f.eks., at I ved et hackerangreb, hvor databehandleren har sløset med IT-sikkerheden, bærer en del af ansvaret og derfor risikerer en bøde. En sådan bøde kan nå helt op til 20 mio. Euro eller 4% af koncernomsætningen. Derfor er det vigtigt, at man kan stole på sin databehandler. Og derfor anbefaler persondataforordningen at man benytter certificerede databehandlere. En certificering kan være en ISAE3402 revisorerklæring, og det er den, der er mest udbredt i Danmark.

Ærlig IT-revision er jeres garanti

En ISAE3402 revisorerklæring omhandler databehandlerens IT-sikkerhed, og den kræver en årlig IT-revision. Under revisionen gennemgås politikker, procedurer og kontroller minutiøst for at se om de bliver overholdt. Det er et stort arbejde at få en ISAE3402 revisorerklæring, men det betyder også, at I som kunde har en sikkerhed for at ”det de siger, også er det de gør”. Med en revisorerklæring kan I trygt stole på jeres databehandler når de siger, at de passer på jeres persondata.

Hos it's IT har vi en ISAE3402 revisorerklæring, som er udstedt af revisionsfirmaet BDO.

Nyheder

Mandag. februar 2024

Event den 7. marts 2024 - AI i hverdagen

Hvad er AI - og hvordan fungerer det egentlig? Hvad betyder udviklingen af AI for dig og din virksomhed - og hvordan kan d ...

LÆS MERE

Fredag. januar 2024

Tre IT-tendenser vi forventer i 2024

Vi har kigget i krystalkuglen for at forudse tre IT-tendenser i 2024 - og særligt AI og IT-sikkerhed er væsentlige emner i ...

LÆS MERE

Onsdag. januar 2024

Det kan du forvente af Microsoft Copilot

Har du hørt om Microsoft 365 Copilot? Det er en helt ny AI-teknologi fra Microsoft, som er skabt til at gøre dine arbejdsg ...

LÆS MERE

Fredag. december 2023

Her får du 4 gode råd til sikre passwords

Bruger du det samme password igen og igen? Så har vi en dårlig nyhed til dig... du kan nemlig være i særlig stor fare for ...

LÆS MERE

Mandag. oktober 2023

Sådan undgår du phishing-fælden

Det kan være udfordrende at gennemskue phishing. Med vores gode råd er du godt klædt på til at navigere sikkert igennem di ...

LÆS MERE

Fredag. september 2023

it’s IT får prisen Succesvirksomhed 2023!

Fredag d. 29/09 2023 var en god dag for alle ITS’ere. Vi fik nemlig overrakt prisen Succesvirksomhed 2023!

LÆS MERE