Det kan du forvente af Microsoft Copilot

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

Det kan du forvente af det nye AI-værktøj Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot er nu tilgængelig som add-on til bl.a. Microsoft 365 licenserne Business Standard, Business Premium, eller E3. 

Microsoft 365 Copilot er et nyt værktøj fra Microsoft, der skal hjælpe den enkelte bruger med at opnå større produktivitet, kreativitet og bedre samarbejde. Det sker med hjælp fra generativ kunstig intelligens, hvilket betyder, at Copilot kan generere skriftligt, auditivt og visuelt indhold på baggrund af dine input og data som allerede findes, bl.a. på internettet.

Hvilke Microsoft 365 licenser tillader at Microsoft 365 Copilot købes som en add-on?

Hvis du har en eller flere af følgende licenser, kan du tilkøbe Microsoft 365 Copilot:

  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business Premium
  • Microsoft 365 E5
  • Microsoft 365 E3
  • Office 365 E3
  • Office 365 E5

Er Microsoft 365 Copilot et nyttigt værktøj?

I de sidste ti måneder har Microsoft testet brugen af Copilot blandt 297 brugere, og de seneste resultater viser, at hele 70% af deltagerne oplevede, at de blev mere produktive, og i 68% af tilfældene blev kvaliteten af deres arbejde forbedret med Microsoft 365 Copilot. Det fungerer nemlig som et ekstra værktøj, der lærer af dine arbejdsgange, og den kan derfor foreslå nye genveje og organiseringsmuligheder, som du måske ikke selv kender.

Hvordan kommer Microsoft 365 Copilot til at fungere?

Copilot kommer med andre ord til at fungere som en lille assistent, der hjælper dig fra sidelinjen. Værktøjet kan hjælpe dig med at udføre din opgaver hurtigere og smartere, fordi den giver dig forslag og input. Formålet er, at den skal få dig til at generere nye ideer hurtigere, skrive bedre tekster, og bruge kortere tid på at finde det du søger, uanset om det er i dine egne mapper eller på internettet.

Hvor kommer Microsoft 365 Copilot til at være tilgængeligt?

Det nye værktøj vil kunne hjælpe dig i både Microsoft Teams, Word, PowerPoint, OneNote, SharePoint, Excel, Outlook og i søgemaskinen Bing. I programmerne vil Microsoft 365 Copilot være til stede og generere forslag og feedback i realtid som er baseret på dine handlinger og arbejdsgange i programmet. 

Kommer Microsoft 365 Copilot til at overtage nogle opgaver?

Det er vigtigt at huske, at Copilot, og AI-teknologi i det hele taget, ikke er skabt for at overtage opgaver, der kun kan løses med menneskelig intelligens. Det skal i stedet ses som en inspirationskilde, der kan kickstarte dine egne idéer, og dermed optimere dine arbejdsgange.

Er Microsoft 365 Copilot sikkert at bruge?

Microsoft 365 Copilot er omfattet af Microsoft's generelle tilgang til sikkerhed, der beskytter personlige oplysninger og overholder de nuværende standarder for IT-sikkerhed. Udviklingen af Microsoft 365 Copilot er baseret på etiske principper, der sikrer at den kunstige intelligens udvikler sig på en ansvarlig måde. 

 

Vil du vide mere om Microsoft 365 Copilot? 

Så giv os et kald på +45 70 250 740 eller udfyld kontaktformularen herunder. 

 

_Kontakt os