ITSecurity får nye medejere

Vi supporterer erhvervskunder og har åbent på mail og telefon mellem kl. 08.00 til kl. 16.00 på hverdage (fredag fra kl. 08.00 til kl. 15.30).
Efter normal åbningstid overtager vores vagtteam, som står klar året rundt.

Fejl og spørgsmål kan indrapporteres ved at sende en mail til vores IT-support på: support@itsit.dk

Alternativt kan vi kontaktes på telefonen, hvor vores team sidder klar til at tage imod opkald.

Support telefon: +45 70 250 740

Henvendelser udenfor almindelig arbejdstid vil blive omstillet til vores vagttelefon. Denne kan benyttes ved forretnings-, eller driftskritiske nedbrud på systemet.

75% af de sager vi modtager bliver løst indenfor 8 arbejdstimer og 95% af sagerne bliver løst indenfor 24 arbejdstimer efter modtagelse.

 

SUPPORT

+45 70 250 740

it's IT udvider ejerkredsen 

Palle Ladefoged, stifter og indehaver af it's IT, har i mere end 30 år stået som ene ejer af it's IT. Nu tiltræder fire nye medejere, der alle har målet for øje; øget vækst og konsolidering.

For seks måneder siden tiltrådte Carsten P. Anthonisen som administrerende direktør her hos it's IT. Palle Ladefoged trak dermed fra den daglige ledelse, og fortsatte som bestyrelsesmedlem. I dag overtager Carsten P. Anthonisen, og tre andre nøglepersoner fra ledelsen, 30 procent af it's IT.

I den nye ejerkreds er også administrationschef Charlotte Vangsgaard og Business Manager Lars Bo Christensen, der begge har været i virksomheden i fem år, samt IT-chef Kasper Meyer Christensen, som har været en del af it's IT i mere end ti år. Med andre ord er det kulturbærende medarbejdere, der nu indtræder i ejerkredsen sammen med den administrerende direktør. 

En sund kultur skaber gode vækstbetingelser

Udvidelsen er resultatet af en strategi om at skalere virksomheden, samt et ønske om at fremtidssikre vores ledelse. 

Carsten P. Anthonisen understreger, at den sunde kultur, der dominerer i it's IT, er byggestenen for den fremtidige vækst:

- Da jeg kom til it's IT, havde ledergruppen og medarbejderne igennem to år arbejdet med en intern kulturproces. Virksomhedens meget menneskelige værdisæt med fokus på teamsamarbejde, ansvar og ejerskab samt tillid og nærvær er et direkte match med, hvordan jeg ønsker at bedrive ledelse. Nu er vi kommet til næste skridt, der er vækst med afsæt i den stærke kultur, vi har skabt, forklarer Carsten P. Anthonisen.

Vi har fremtiden i kikkerten

Hos it's IT har vi udviklet systemet ITS Cloud, der automatiserer en lang række manuelle kundeprocesser ved hjælp af softwarerobotter og intelligent Microsoft-teknologi. Det betyder, at vi sætter fokus på selvbetjening og automatisering, hvilket er to kerneelementer, der skal udgøre kernen i den fremtidige vækst. 

Særligt på grund af den store mangel på kvalificeret arbejdskraft, har vi hos it's IT været nødt til at tænke i nye baner, hvilket har resulteret i, at kundeportalen ITS Cloud er blevet til. 

- Fordi vi har automatiseret vores processer i kundeportalen ITS Cloud er vi i stand til at skalere uden at skulle bruge mange af de kvalificerede medarbejdere, der er så svære at finde. Ved at automatisere kan vi bruge de mennesker, der i forvejen er for få af, til at skabe værdi for kunderne, forklarer Carsten P. Anthonisen

Dette understøttes af Charlotte Vangsgaard:

- Vi kan vækste på top og bundlinje og ikke nødvendigvis tilsvarende på medarbejdere, fordi vi har automatiseret. Men selvom vi konsoliderer os til en ambitiøs vækstplan, har vi en klar holdning til, at vi ikke vil gå på kompromis med vores kultur, arbejdsglæde og kundetilfredshed.

 

Nyheder

Mandag. februar 2024

Event den 7. marts 2024 - AI i hverdagen

Hvad er AI - og hvordan fungerer det egentlig? Hvad betyder udviklingen af AI for dig og din virksomhed - og hvordan kan d ...

LÆS MERE

Fredag. januar 2024

Tre IT-tendenser vi forventer i 2024

Vi har kigget i krystalkuglen for at forudse tre IT-tendenser i 2024 - og særligt AI og IT-sikkerhed er væsentlige emner i ...

LÆS MERE

Onsdag. januar 2024

Det kan du forvente af Microsoft Copilot

Har du hørt om Microsoft 365 Copilot? Det er en helt ny AI-teknologi fra Microsoft, som er skabt til at gøre dine arbejdsg ...

LÆS MERE

Fredag. december 2023

Her får du 4 gode råd til sikre passwords

Bruger du det samme password igen og igen? Så har vi en dårlig nyhed til dig... du kan nemlig være i særlig stor fare for ...

LÆS MERE

Mandag. oktober 2023

Sådan undgår du phishing-fælden

Det kan være udfordrende at gennemskue phishing. Med vores gode råd er du godt klædt på til at navigere sikkert igennem di ...

LÆS MERE

Fredag. september 2023

it’s IT får prisen Succesvirksomhed 2023!

Fredag d. 29/09 2023 var en god dag for alle ITS’ere. Vi fik nemlig overrakt prisen Succesvirksomhed 2023!

LÆS MERE